Emu aliejus (rafinuotas) 100ml, super pralaidus, stabdžių artritas, kosmetologijos, gydyti odos ligas

Nauja prekė

Yra sandėlyje

€11.75

€12.36

-4 %

Žymos:

kremas arklių aliejus, veido aliejus, mokėjimo gavimo, ugg, citrinų kremas odos, masažo aliejus rožė, grynas eterinis aliejus, nustatyti alyvos, eps, nustatyti skonio aliejus

Savo neeiliniame veiksmingumas ateina iš galingas anti-uždegiminių funkcija Grynas Emu Aliejus ir puikią odos pralaidumą.Toliau tyrimas taip pat parodė, kad kiekis nesočiųjų riebiųjų rūgščių, eps naftos buvo toks didelis, kaip 70%, iš kurių 40% visų riebalų rūgščių, buvo mononesočiųjų riebalų rūgščių ir omega 3,6,7 taip pat buvo pateikta, 9. Sudėtis dalis šių riebalų rūgščių yra unikalus biologinis pasaulyje, kuri yra labiausiai tinka žmogaus organizmui įsisavinti ir arčiausiai grynų natūralių ingredientų, žmogaus odos aliejus.Taigi, ji turi puikų pralaidumą, bei gali atlikti ir įsisavinti virš esminių riebiųjų rūgščių ir natūraliai esančių vitaminų A, D, e, F, K2 į žmogaus kūną, Dermatologija gydymo redaktorius Simptominis pagalba: 1. egzema 2. psoriazė 3. dermatitas 4. Spuogai 5. Sausa oda 6. bėrimai 7. pleiskanų 8. vystyklų bėrimas 9. Odos alergija, Jei padeda gydyti odos ligas: Stiprus drėkinamasis Emu aliejus turi labai unikalią galimybę prasiskverbti į odą.Jis gali atlikti vandens, reikalingų žmogaus organizmui, remonto ir papildyti vandens, sausos odos.Emu aliejus yra spuogai nemokamai, o tai reiškia, kad ji bus ne blokuoti poras ir leidžia jūsų odai kvėpuoti, visiškai.Galingas anti-uždegiminių Emu aliejus yra aukščiausios priešuždegiminis komponentas, kuris gali efektyviai sumažinti uždegimą ir anti-uždegiminių, šalina paraudimą ir niežėjimą, gerokai sumažinti sunkumo įtakos zonos, ir padėti užkirsti kelią pasikartojimui, paraudimas ir patinimas.Išvengti pasikartojimo, Jei emu aliejus yra naudojamas reguliariai, ji gali išlaikyti odos hidratuotas ir išvengti pasikartojimo, niežulys.Emu aliejus yra natūraliai hipoalergicznych, kuri užtikrina, kad nebus jokios neigiamos reakcijos, kai jis yra naudojamas.Stiprina imuninę sistemą, Egzemą, dermatitą ir psoriazę silpnina imuninę sistemą.Emu aliejus gali jums padėti stiprinti imuninę sistemą.Jo sudėtyje yra riebiųjų rūgščių, Omega 3, 6, 7 ir 9, taip pat vitaminų A, D, e, F ir K2. Trūksta esminių riebiųjų rūgščių, gali sukelti psoriazė, egzema, dermatitas, sėlenos ir daug kitų problemų.Sumažinti sąnarių skausmą Psoriazė gali bendrauti su sąnarių problemų.Ypač "psoriazinis artritas" daro sąnarius sudėtinga ir uždegimas.Emu aliejus natūralių priešuždegiminių savybių ir gebėjimo įsiskverbti į cortex tiesiogiai gali sumažinti uždegimą, dėl uždegiminių sąnarių.Odos audinių regeneraciją, Eps aliejus gali skatinti regeneraciją, odos audinių [1].Moksliniais tyrimais įrodyta, kad ji gali veiksmingai padidinti pridėtinės vertės tarifą fibroblasts, pagrindinis odos ląsteles į raumens grupės.Omega 3 ir omega 6, svarbių maistinių medžiagų išlaikyti odą sveiką ir padeda odos remonto pati.Specialius poveikio eps aliejus ant odos audinių regeneraciją, yra tai, kad jis ne tik padeda odos paviršiaus pašalinti uždegimą ir niežulį, bet ir prasiskverbia į žievės ir dermos tam, kad oda stipresnis.Sumažinti randų Randus sukelia spuogai, nudegimai, scalds ir kitų odos problemų, gali būti sumažintas, greičiau dėl eps naftos gebėjimą skatina odos audinių regeneraciją.Pašalinti spuogų Eps aliejus natūralių priešuždegiminių sudedamosios dalys gali sumažinti paraudimą ir uždegimą, ir, kad oda lygi, subalansuota ir šviežios.Jis neturi sukelti spuogai, nes ji niekada blokuoti poras, priešingai, tai leis odai kvėpuoti laisviau.Emu aliejus gali prasiskverbti į odos su aukščiausios galimybes, ir nepaliks aliejaus ar riebios jausmas ant odos paviršiaus.Ji turi puikią hypoallergenicity ir nesukels jokio šalutinio poveikio.Nes jis yra taip pat natūralių antibakterinių, ji gali atsispirti bakterijos, kurios sukelia spuogai ir spuogai.Emu aliejus taip pat gali veiksmingai sumažinti spuogų ženklai ir randai.Taigi, tai veiksmingas spuogai.Artrito gydymas, Tyrimai rodo, kad eps aliejus yra galingas anti-uždegiminių ingredientų ir puikus gilus odos pralaidumas, kuris gali gerokai palengvinti artrito.Emu aliejus gali būti naudojamas išorėje paveiktoje zonoje, ir eps aliejus, kapsulės gali pasiekti geriausių gydymo poveikis.Eps naftos yra daugiau panašus į žmogaus riebalų nei augalinės ir mineralinės alyvos struktūros ir audinių, todėl gali įsiskverbti giliai į odą cortex pasiekti terapinį poveikį [2].Mokslinio tyrimo, palyginti emu aliejaus su giliavandenių žuvų aliejus ir linų sėmenų aliejus.Buvo nustatyta, kad eps aliejus buvo ne tik anti-uždegiminių, bet taip pat 50% daugiau nei žuvų aliejus ir linų sėmenų aliejus, siekiant kontroliuoti ir mažinti šaltinis uždegimas.Tuo pačiu metu, ji ·nėra žinoma Jokio šalutinio poveikio ·Omega 3,6,7 ir 9, vitaminų A, D, e, F ir K2 ·Nr. hemodilution ·Jokių konfliktų su kitais vaistais ·Jokių priedų, konservantų ir glitimo ·Be prieskoniu ar pykinimas po naudojimo Kosmetologijos Eps naftos pati yra puikus odos skverbiasi ingredientas.Ji gali veiksmingai atlikti pirmiau drėkina ir mitybos sudedamųjų dalių, į giliuosius odos, skatinti stangrumą ir elastingumą, odai, ir palikti, ne naftos palikti ant odos paviršiaus.Dr.Paul Smith, profesorius patologijos ne Auburn Universitetas, sudarytą pagal savo mokslinių tyrimų, kad emu aliejus gali prasiskverbti giliau į odos ir minkštųjų audinių, ir jos skvarbos lygis yra daugiau nei du kartus, kad mineralinis aliejus.Šios mineralinės alyvos yra pagrindinės sudedamosios dalys, iš kitos kaladėlės ir masažo aliejų.Kai mes gauti vyresnio amžiaus, daugelis problemų, turinčių įtakos mūsų odos kartu.Pirma, odos storis bus mažesnis, todėl oda jautri ir pažeidžiama alergenų ir dirgiklių.Antra, odos elastingumas leis paspartinti nuostolių, su giliųjų odos audinių ašaros ir atsipalaiduoti.Trečia, galimybė odos sintetinti lipidai taip pat turėtų mažėti.Lipidai yra ingredientų, pilnas esminių riebiųjų rūgščių ir vitaminų išlaikyti odą sveiką.Galiausiai, mes nustatėme, kad galimybė odos išlaikyti vandens mažėjo su amžiumi, todėl dažnas džiovinimas.Klinikinių tyrimų 1990-ųjų pabaigoje patvirtino, kad odos storis padidėjo net iki 8% per šešias savaites po eps naftos vartojimas [4].Emu aliejus yra geriausias sprendimas, siekiant išspręsti odos senėjimo dėl savo turtingos natūralios mitybos esminių riebalų rūgščių, jos nuostabios giliai skverbtis į žievės, ir savo gebėjimą drėkina odą.Eps naftos ir eps aliejus, kapsulės gali pasiekti geriausių rezultatų, kai jie naudojami kartu.

Komponentas Grynas Natūralus
Elemento Tipas Dušo Aliejus
Produkto Kategorija Kosmetikos žaliavos
Poveikis Odos balinimas
NET WT 100ml
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris #1
Naudojimo Būdas Masažas, veido kaukė, "PASIDARYK pats" Kinų medicinos muilas
Kokybės garantijos laikotarpis 2 Metai

Parašyti atsiliepimą

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai